För att kunna göra en bokningsförfrågan om Kristina Agnér måste du vara inloggad.

Kristina Agnér

Dela och skriv ut
Kristina_agner

Kristina Agnér

Fotograf: Privat

Book_coverage_1
Verksam som
Prosaist/berättare
Deckar/Spänningsförfattare


Målgrupp
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Syd

Länkar
https://www.albertbonniersforlag.se/forfattare/64421/kristina-agner/
https://www.instagram.com/kristina.agner/
https://www.facebook.com/kristinaagnerauthor

Kristina Agnér

Kort om mig

Jag heter Kristina Agnér och debuterade 2021 med deckaren ”Var inte rädd för mörkret”, Albert Bonniers Förlag. Till vardags bor jag på landet utanför min hemstad Lund och arbetar som frilansande manusutvecklare och språkgranskare i min firma Spyglass Text, med en fil.kand. från förlags- och bokmarknadskunskap vid Lunds universitet. Jag är full av berättarenergi och besöker digitala såväl som fysiska evenemang! I botten är jag socionom och har jobbat inom socialtjänst och som kurator.

”Var inte rädd för mörkret” är första delen i en planerad serie, där Småland och landskapets vackra natur får spela en stor roll. Debuten har fått fina lovord och bland annat beskrivits som en välskriven pusseldeckare med modern touch.

Vad jag gör under författarbesöken

Jag skräddarsyr tillfället enligt era önskemål och besöker gärna bibliotek, företag, mässor, läsecirklar, skolor och andra event. Exempelvis berättar jag om mitt eget skrivande, hur min vardag som författare och frilansande lektör ser ut samt min stora kärlek till spänningslitteratur i allmänhet, mordgåtor i synnerhet. Andra ämnen som ligger mig varmt om hjärtat är skrivandet som hantverk, hur man gör verklighet av sina skrivdrömmar i en tuff bokbransch – och avrundar gör jag gärna med mina bästa skrivtips och svar på publikfrågor!

Verkförteckning

”Var inte rädd för mörkret”, 2021, Albert Bonniers Förlag