För att kunna göra en bokningsförfrågan om Emma V Larsson måste du vara inloggad.

Emma V Larsson

Dela och skriv ut
Emma_v_larsson_mindre

Emma V Larsson

Fotograf: Oskar Wallander

Book_coverage_1
Verksam som
Barnboksförfattare


Målgrupp
Låg
Mellan
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Öst

Länkar
https://emmavlarsson.se

Emma V Larsson

Kort om mig

Jag bor i Haninge söder om Stockholm, nära skogen och hagarna. Jag arbetar som frilansjournalist sedan många år tillbaka och varvar nu detta med att också skriva böcker. Vintern 2018 kom min debutbok "Äventyrliga Klubben - Det stora Skogsäventyret" ut och våren 2020 kommer uppföljaren. Min bokserie Äventyrliga Klubben vänder sig till åldrarna 5-9 ungefär och berör de ämnen som jag skriver mycket om som journalist – friluftsliv, natur och äventyr!
Jag har genom åren också arbetat som tidningsredaktör, webbredaktör och reporter på flera olika redaktioner.

Jag vill inspirera alla åldrar att hitta ut i den närliggande naturen och upptäcka det fantastiska äventyr som väntar där. Jag tycker det är särskilt viktigt att inspirera de yngre... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Ett författarbesök kan läggas upp på flera sätt och jag skapar innehållet utifrån era önskemål.

För unga lyssnare
Jag kan läsa högt ur valda delar i "Äventyrliga Klubben - Det stora Skogsäventyret" och sedan prata om hur boken blev till. Samtalar gärna om friluftsliv och natur, varför utomhus-upptäckter är så spännande och vad ett äventyr egentligen är. Och – kan man verkligen jobba som äventyrare?

Jag kan också prata om böcker utifrån ett berättarperspektiv. Hur blir en bok till och vad är en bra berättelse? Hur blir man författare? Vi kan avsluta med en berättar-verkstad.

För unga vuxna eller vuxna
För en mer vuxen publik kan jag prata om hur det är att arbeta med skrivande och vad som särskiljer bokskrivande från det jour... ...visa mer

Verkförteckning

Äventyrliga klubben - Det stora skogsäventyret, 2018