För att kunna göra en bokningsförfrågan om Sofia Ymén måste du vara inloggad.

Sofia Ymén

Dela och skriv ut
Portrttbilder-fotografmadeleinewejlerud-46

Sofia Ymén

Fotograf: Madeleine Wejlerud

Verksam som
Prosaist/berättare


Målgrupp
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Väst

Länkar
http://www.sofiaymen.se

Sofia Ymén

Kort om mig

Sofia Ymén är uppvuxen i de småländska skogarna men numera bosatt på västkusten. Hennes tre första romaner, Hemma där hjärtat väntar, Den mitt hjärta slår för och Hjärtats tillfälligheter innehåller tre kärlekssagor som alla utspelar sig i fiktiva Österby. Till sommaren släpps den första romanen i nya Kungsbackakvartetten - ett oväntat arv som är en feelgoodhistoria som utgår från familjen Fors och deras anrika hästgård. Sofias böcker är mycket populära och har rosats av recensenterna: ”När Simona Ahrnstedt möter Emma Hamberg, blir det Sofia Ymén", säger @frokensmillaskanslaforbocker

Vad jag gör under författarbesöken

Författardrömmar - jag berättar om min väg till att bli utgiven som författare. Vi pratar om vikten av att våga drömma och jag delar med mig av mina bästa tips för att ta sig genom nålsögat och bli publicerad. Mycket pepp och inspiration.
• Vikten av lyckliga slut - jag berättar om mina romaner, vad som utmärker feelgood och romancegenren och varför det är så viktigt med lyckliga slut.
• Skrivprocessen – jag berättar om hur min skrivprocess ser ut, vad som inspirerar mig och hur jag går från idé till färdig bok. Många konkreta tips till dig som drömmer om att skriva en bok.
* Nätverka som författare - jag berättar om hur jag startade gruppen Feelgoodfredag på Facebook, hur vi efter tre år samlar över 3000 feelgoodälskare, författare... ...visa mer

Verkförteckning

Kungsbackakvartetten - ett oväntat arv, 2020
Hjärtats tillfälligheter, 2019
Den mitt hjärta slår för, 2018
Hemma där hjärtat väntar, 2017