För att kunna göra en bokningsförfrågan om Anna Lönnqvist måste du vara inloggad.

Anna Lönnqvist

Dela och skriv ut
Fmo151023-0014129

Anna Lönnqvist

Fotograf: Magnus Östh

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Prosaist/berättare


Målgrupp
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Öst

Länkar
http://annalonnqvist.com
https://www.facebook.com/lonnqvistanna

Anna Lönnqvist

Kort om mig

Jag skriver romantiska feelgood-romaner med svärta och djup. Min tredje roman "Julia och Jack" är en kärlekshistoria om när livet vänds upp och ner och kolliderar med drömmarna. Om hur väl bevarade hemligheter och lögner kan skapa missförstånd och djupa sår som verkar omöjliga att övervinna.

En kärleksresa. Ett slumpartat möte. Ett oväntat brev. Plötsligt vänds hela livet upp och ner …

Julia ska äntligen få tillbringa tid med sin stora kärlek Rickard, som hon vanligtvis bara träffar under korta, stulna ögonblick. Nu ska de tillbringa en hel helg tillsammans i New York. Men där händer det som vänder upp och ner på allt. Av en slump träffar de på Jack – Julias före detta pojkvän …

Samtidigt får Julias syster ett brev som får en fa... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Min huvudsakliga målgrupp är kvinnor mellan 25-60+ och jag fokuserar på mitt författande och de böckerna jag har skrivit under besöken. Förslag på olika upplägg:

- jag berättar om mig och mitt författarskap utifrån min senaste bok.
- författarträff liknande bokcirkel-form med ett mindre antal deltagare, där jag berättar och svarar på frågor om min bok/mina böcker.
- om författarskapet och min resa till att bli författare. Att ta steget och uppfylla sin dröm. Jag är i grunden civilingenjör och trots att jag alltid har skrivit mycket trodde jag aldrig att jag skulle skriva flera romaner och få dem utgivna.
- skrivtips, hur gör jag? Hur fångar jag läsaren, hur bygger jag upp en story, vad betyder inspiration och hur mycket är hårt arb... ...visa mer

Verkförteckning

Julia och Jack (2018) - Louise Bäckelin Förlag
Tjugo år till dig (2016) - Ordberoende Förlag
Tills kärleken skiljer oss (2014) - Ordberoende Förlag