För att kunna göra en bokningsförfrågan om Anna Lönnqvist måste du vara inloggad.

Anna Lönnqvist

Dela och skriv ut
Fmo151023-0014129

Anna Lönnqvist

Fotograf: Magnus Östh

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Prosaist/berättare


Målgrupp
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Öst

Länkar
http://annalonnqvist.com
https://www.facebook.com/lonnqvistanna
https://www.instagram.com/annalonnqvist/

Anna Lönnqvist

Kort om mig

Jag skriver romantiska feelgood-romaner med svärta och djup och tilldelades "Årets Feelgood" 2019 för Julia och Jack under Feelgoodfestivalen i augusti 2019. Min fjärde roman "Sommaren med Ava" släpptes den 8 maj 2019 och nästa roman har planerad utgivning i januari 2020. Mer information om Sommaren med Ava:

Det blir en het sommar i Sunnanby!

Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika att tänka på. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla ca... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Min huvudsakliga målgrupp är kvinnor mellan 25-60+ och jag fokuserar på mitt författande och de böckerna jag har skrivit under besöken. Förslag på olika upplägg:

- jag berättar om mig och mitt författarskap utifrån min senaste bok.
- författarträff liknande bokcirkel-form med ett mindre antal deltagare, där jag berättar och svarar på frågor om min bok/mina böcker.
- författarskapet och min resa till att bli författare. Att ta steget och uppfylla sin dröm. Jag är i grunden civilingenjör och trots att jag alltid har skrivit mycket trodde jag aldrig att jag skulle skriva flera romaner och få dem utgivna.
- skrivtips, hur gör jag? Hur fångar jag läsaren, hur bygger jag upp en story, den dramatiska kurvan, vad betyder inspiration och hu... ...visa mer

Verkförteckning

Sommaren med Ava (2019) - LB Förlag
Julia och Jack (2018) - LB Förlag
Tjugo år till dig (2016) - Ordberoende Förlag
Tills kärleken skiljer oss (2014) - Ordberoende Förlag