För att kunna göra en bokningsförfrågan om Magic Frigren måste du vara inloggad.

Magic Frigren

Dela och skriv ut
28433994-47de-4b86-9d81-09257655ad6e

Magic Frigren

Fotograf:

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Prosaist/berättare
Ungdomsboksförfattare
Illustratör


Målgrupp
Mellan
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Öst

Länkar
https://debutantbloggen.wordpress.com/2017/10/15/gastbloggare-magic-frigren/
https://missmagicscabinet.wordpress.com
https://missmagicgirl.wordpress.com

Magic Frigren

Kort om mig

Jag är författare och serietecknare. Mina berättelser bygger mycket på folktro, legender och mystik. Det är ämnen jag studerat och skrivit om på den populära bloggen MissMagicGirl i 11 år. Jag är fascinerad av människans tro på och dragning till det osynliga genom tiderna. Symboler, sägner och sagor säger så mycket om människans inre och det är alltid där min huvudinspiration finns. I det psykologiska och i relationen mellan människor.

Min debutroman Transformationen är byggd på tio års research om alkemi. Alkemin uppstod i det gamla Egypten och har löpt genom historien som en dold röd tråd. Inte bara som en teknik för att skapa guld utan även som en andlig lära. En teknik för att utforska människans inre som lagt grunden för modern p... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Jag varierar mitt innehåll beroende på publik och vilken av mina publikationer som står i fokus. Jag talar om att göra researcharbete, hur jag använder folktro och mystik när jag skriver, visuellt berättande i serier och min personliga skrivprocess. Jag läser även högt ur Transformationen.

Verkförteckning

Publikationer: 
”Magikonsult” Magic Frigren Press 2017 
”Transformationen” Magic Frigren Press 2017