För att kunna göra en bokningsförfrågan om Jessica Thåström måste du vara inloggad.

Jessica Thåström

Dela och skriv ut
Dsc08288_(1)

Jessica Thåström

Fotograf: Lisette Alfredsson

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Fackboksförfattare
Prosaist/berättare
Deckar/Spänningsförfattare


Målgrupp
Mellan
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Väst

Länkar
http://http://www.jessicathastrom.com
https://www.facebook.com/Jess.Thastrom/
https://www.instagram.com/jessicat.thastrom/

Jessica Thåström

Kort om mig

Jag heter Jessica Thåström och är författare, numera bosatt i Göteborg. Jag har tidigare studerat Attityd- och beteendepåverkan på Gävle högskola och intresset för neuropsykologi har inspirerat mig att skriva böcker med fokus på karaktärers psykologiska utveckling. Jag studerar just nu skrivkonst hos Nordisk författarutveckling, samtidigt som jag arbetar på tre manus á noir-thriller som utspelar sig i Göteborg.
Förutom det har jag gett ut två facklitterära böcker om patientbemötande, olika psykoterapier och PTSD. Båda böckerna har föreslagits som underlag till de som arbetar inom psykiatri och/eller inom vården.
Förutom min författarkarriär har jag varit aktiv som föreläsare sedan 2010. Mina föreläsningar har riktat sig till att utbild... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Jag läser högt ur mina böcker och interagerar med publiken om någon har frågor om PTSD eller Borderline personlighetsstörning. Båda de här diagnoserna har en lite förvrängd stereotypstämpel på sig och därför vill jag gärna diskutera med andra vad de har för erfarenheter.
Under författarbesöken signerar och säljer jag även min senast utgivna bok 'Vid världens ände' till ett förmånligt pris.

Verkförteckning

Ett spegelvänt exempel (Sivart Förlag, 2015)
Vid världens ände (Vulkan Förlag, 2017)
Reningseld (pågående manusarbete)
Febril (pågående manusarbete)
Untitled (Pågående manusarbete)