För att kunna göra en bokningsförfrågan om Eva Edberg måste du vara inloggad.

Eva Edberg

Dela och skriv ut
Evaedberg4_low

Eva Edberg

Fotograf: Mikael Edberg

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Barnboksförfattare


Målgrupp
Låg
Mellan
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Öst

Länkar
http://www.evaedberg.se
http://evaedberg.blogspot.se/search/label/F%C3%96RFATTARE

PDF
evaedberg_bok_ee.jpg

Eva Edberg

Kort om mig

Boka författarbesök och skapande verkstad, som främjar elevernas läsande, skrivande och berättande med olika estetiska språk. För förskolebarn eller mellanåldern, som vill väcka intressevägar enligt läroplan. Jag är utbildad i estetiska läroprocesser på Stockholms universitet, och både skriver och ritar barn- och ungdomsböcker.
Jag är även flitigt anlitad föreläsare för vuxna. På exempelvis Socionomdagarna, Skolforum, Skyddsvärnet, Kalmar län när alla kommuner samordnar med utbildningsdag för familjehem. För Stockholms stads utbildningar och panelkvällar för blivande familjehem- Familjeterapikongressen och Anhörigriksdagen i Varberg mfl.

Verksam som illustratör och grafisk formgivare i 20 år, för exempelvis Stockholms Läns Landst... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

I skolan och förskolan: Ni får fördelen att ha både en skrivande och ritande författare som gärna gör en skapande verkstad utefter era behov. Utbildad i estetiska läroprocesser på Stockholms universitet. Vi kan exempelvis ta avstamp från mina böcker och landa i kreativa övningar som öppnar upp elevernas egna berättelser.

Om det önskas föreläsningar för vuxna, är jag flitigt anlitad av dem som arbetar med utsatta barn: Delar med mig av min livsberättelse ur ett barnperspektiv, användbara erfarenheter och redskap framåt. Behovsbaserat upplägg och gärna kulturella inslag som främjar psykisk hälsa.

Verkförteckning

1. Det ordnar sig, det ordnar sig (2016). Om Klara som växer upp i familjehem, som jag också gjorde. (skönlitterär kapitelbok från 9 år-100år).
2. Adde Adhd – Bästis med fienden (2017), som handlar om Adrian som letar efter sin identitet efter att ha fått en diagnos. (skönlitterär kapitelbok 9-... ...visa mer