För att kunna göra en bokningsförfrågan om Inti Chavez Perez måste du vara inloggad.

Inti Chavez Perez

Dela och skriv ut
Ll_inti-chavez-perez0006-2

Inti Chavez Perez

Fotograf: Anna Svanberg

Verksam som
Fackboksförfattare
Dramatiker
Ungdomsboksförfattare


Målgrupp
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Väst

Länkar
http://www.intichavezperez.se

Inti Chavez Perez

Kort om mig

Hej! Kul att du kollar in min sida. Jag har varit expert i sexualitetsfrågor för regeringen, jobbat för RFSU och RFSL, skrivit böcker som blivit översatta till flera språk och som varit på bästsäljarlistor i flera länder, samt jobbat som programledare i radio och tv.

Vad jag gör under författarbesöken

SEX OCH SAMLEVNAD
En normkritisk föreläsning om sex och samlevnad som vänder upp och ner på invanda föreställningar. Föreläsningen tar avstamp i naturvetenskapen, men snabbt visar det sig att avlivade myter om kroppen får konsekvenser för hur vi ser på vårt samhälle. Här ryms ryktesspridning om tjejer, hedersförtyck, hbtq-frågor, med mera. Föreläsningen ges i två olika utföranden, en grundläggande för högstadiet och en mer avancerad föreläsning för gymnasiet eller vuxna.
45-60 minuter.

HBTQ-FÖRELÄSNINGEN PRIDE
En medryckande föreläsning om hbtq-frågor och om hur människor stridit för sexuell frihet i århundraden. Kanske är människor inte så olika som många tror? Föreläsningen är skriven med unga personer i åtanke och har hållits på... ...visa mer

Verkförteckning

LÄTTA SEXBOKEN, 2014 LL-förlaget
Äntligen en lättläst bok om de svåraste frågorna! Lätta sexboken är mer än en vanlig bok om sex och relationer. Öppna den så upptäcker du varför!
- Rekommenderad av Sveriges demokratiminister
- Plats 4 på försäljningstopplistan för lättläst

RESPEKT, EN SEXBO... ...visa mer