För att kunna göra en bokningsförfrågan om Stefan Åberg måste du vara inloggad.

Stefan Åberg

Dela och skriv ut
Stefan_aberg

Stefan Åberg

Fotograf:

Verksam som
Prosaist/berättare


Målgrupp
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Syd

Länkar
http://www.andrarumforlag.se

Stefan Åberg

Kort om mig

Jag heter Stefan Åberg och är 62 år. Bor i Malmö och arbetar på firman StruSoft AB som utvecklar dataprogram för byggbranschen. På fritiden skriver jag, något jag startade med för många år sedan men efter ideliga uppehåll kom jag äntligen till skott 2013 och släppte relationsromanen "Vid fyrtio börjar livet" som utspelar sig i Malmö med omnejd. Alldeles nyligen kom uppföljaren "Kärleken kommer och kärleken går" som så långt fått positiva omdömen från olika bokbloggare.
Jag och min fru Mari som också skriver har en stuga på Österlen dit vi ofta åker för att vrida och vända på våra texter. En trevlig gemensam fritidssysselsättning. Vi tar ofta chansen att komma ut och berätta om vårt skrivande och signera i olika sammanhang exempelvis de... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Normalt brukar jag och min fru Mari vara ute tillsammans och då berättar vi förstås om vårt skrivande samt övrigt kring bokprocessen exempelvis hur vi försöker marknadsföra oss o.dyl. Vi hade dubbelrelease alldeles nyligen med ca 130 gäster vilket var en mycket trevlig och givande dag.

Verkförteckning

Vid fyrtio börjar livet, 2013
Kärleken kommer och kärleken går, 2016