För att kunna göra en bokningsförfrågan om Marion Nyström måste du vara inloggad.

Marion Nyström

Dela och skriv ut
Img_0471

Marion Nyström

Fotograf:

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Prosaist/berättare
Barnboksförfattare
Fackboksförfattare


Målgrupp
Mellan
Hög
Gymnasium
Vuxen


Medlem i
Författarcentrum Öst

Länkar
http://www.marionnystrom.se
https://www.facebook.com/marionauthor/
http://www.bokide.com

Marion Nyström

Kort om mig

Efter jag släppt min första roman insåg jag att jag ville försöka bli författare på heltid. Vägen dit är lång, speciellt om man har skriv och lässvårigheter som jag. Man måste helt enkelt våga att både prova och lära sig hantverket. Och det går med hårt arbete och en järnvilja.

2015/16 studerade jag på Skrivarakademin i Stockholm för att fylla på min skrivverktygslåda. Idag skriver jag på uppföljaren på min debutbok och tre till manus i olika genrer. Förkovrar mig fortfarande för att hela tiden underhålla och förbättra mitt skrivande. Driver Valgir förlag & utbildning med bland annat kurser för nybörjare på www.bokide.se

Vad jag gör under författarbesöken

Jag berättar om hur jag vände mitt största hinder till min främsta fördel och hur jag arbetar med detta idag. Genom att aldrig ge upp eller tröttna på att det går sakta. Alla behöver inte springa fort, bara man rör sig åt samma håll, det vill säga framåt.

Fantasi har och är min största egenskap och att jag kan se i bilder när jag skriver vilket underlättar miljö och karaktärsbeskrivningarna i mina texter. Att mål upp en tavla med ord, beskriva dofter med sinnen eller att känna gränslös sorg genom empati. Att hitta sin egen röst i i sina egna texter utvecklar människan enormt och det vill jag förmedla.

Verkförteckning

Frostbiten, historisk spänningsroman.
DIKT, medförfattare till diktsamling av Skrivarakademin 15/16.
Skrivkurs för nybörjare www.bokide.com