För att kunna göra en bokningsförfrågan om Emi Gunér måste du vara inloggad.

Emi Gunér

Dela och skriv ut
Bild_2020-08-18_kl._11.04__5

Emi Gunér

Fotograf: https://www.sydsvenskan.se/2020-08-16/skolstartsangesten-handlar-mer-om-relationer-an-mattetal

Book_coverage_1
Book_coverage_2

Emi Gunér

Kort om mig

Jag skriver framförallt för förskoleklass och lågstadiet. Jag skriver vardagshistorier med hög igenkänningsgrad med mål att ge den unga läsaren och de vuxna i hens närhet en fin och rolig lässtund tillsammans. Mina historier syftar till att genom läsningen öppna till diskussioner om känslor och händelser i vardagen.

2020 har jag kommit ut med två nya böcker. "Paola - allas vän" (utkom i juni 2020), handlar om vänskap, syskonskap och vänskapsutmaningar i 10-årsåldern.

I augusti utkom "Nina i ettan", den femte delen i serien om Nina, kapitelböcker för barn i åldern ca 4-9. Nina-böckerna används mycket i lågstadiet och förskoleklasser och det finns gratis lärarhandledningar att ladda ner hos Raben & Sjögren.

Min debutbok, Ett väld... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Jag gör gärna både fysiska och digitala besök i lågskoleklasser. Jag gör lekfulla skrivövningar tillsammans med barnen, läser högt och pratar om skrivandets och läsandets glädje. Jag älskar att vara ute och träffa barn och pedagoger och har gärna kontakt över mail innan och efter besöken.

Verkförteckning

Nina i ettan (Raben & Sjögren )
Nina har alltid varit lillasyster men nu ska hon äntligen själv få bli storasyster. Men vad blir hon mest? En bok om syskonskap, funderingar kring kroppen och livet samt att göra saker man vet att man nog inte får.

Paola - allas vän (Natur och Kultur 2020)
Vad... ...visa mer