För att kunna göra en bokningsförfrågan om Jerker Hultén måste du vara inloggad.

Jerker Hultén

Dela och skriv ut
Sk%c3%a4rmavbild_2015-04-25_kl._10.04.13

Jerker Hultén

Fotograf: Terje Sohlberg

Verksam som
Barnboksförfattare
Ungdomsboksförfattare


Målgrupp
Mellan
Hög


Medlem i
Författarcentrum Väst

Länkar
http://jhulten.com
https://www.facebook.com/pages/J-Hultén/476890409100051?ref=bookmarks

Jerker Hultén

Kort om mig

Jag är född 1974 och uppvuxen i Partille utanför Göteborg men bor nu i Halmstad tillsammans med min fru och våra två barn. Jag har alltid varit intresserad av att läsa och berätta men började skriva först när jag insåg att mina egna barn själva snart skulle börja läsa böcker.
Våren 2014 debuterade jag med boken ”Drakhjärta & Hamnskiftare” – den första delen i en spännande fantasyserie för barn i åldern 9 till 14 år. Handlingen utspelar sig i en värld kallad Nordanländerna, en värld som innehåller allt från småtomtar, drakar och modiga barn till pirater, troll och elaka mörkermagiker. I november 2014 kom Lönnmördare, del två i serien och del tre, Kungar & Drottningar, släpptes i augusti 2015. Den fjärde och avslutande delen kommer trol... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

Jag gör gärna författarbesök på skolor och bibliotek där jag berättar om mina böcker, hur det är att skriva, hur det kom sig att jag började och hur alla kan lära sig att skriva om de vill. Efter önskemål håller jag också en fantasy-skola, där barnen själva får skriva texter och där jag ger tips och idéer på hur man skriver fantasy.

Verkförteckning

Drakhjärta & Hamnskiftare, Idus förlag 2014
Lönnmördare, Idus förlag 2014
Kungar & Drottningar, Idus förlag 2015