För att kunna göra en bokningsförfrågan om Sanna Juhlin måste du vara inloggad.

Sanna Juhlin

Dela och skriv ut
Digitala_f%c3%b6rfattarbes%c3%b6k

Sanna Juhlin

Fotograf:

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Barnboksförfattare


Målgrupp
Låg
Mellan
Hög
Gymnasium


Medlem i
Författarcentrum Norr

Länkar

Sanna Juhlin

Kort om mig

Digitala författarbesök?
Skolorna verkar ha stängt för författarbesök ett tag framöver men man kan boka mina digitala författarbesök via Författarcentrum.
Ingår skapande skola projekt?

Jo, jag tycker att när jag håller min föreläsning och visar sagor jag gjorde som barn, berättar hur jag skapat mina böcker, hur jag tänker kring fantasi och karaktärer och mysterier så får ofta både elever och lärare inspiration till egna projekt.
Exempelvis kanske man vill skriva egna deckare efter min föreläsning. Man kanske vill skapa detektivväskor - vad behöver en detektiv för att lösa brott? Man kanske vill fundera på vad är ett spännande omslag? Rita egna dörrar och sin familj inom temat hus, hem och familj efter att ha läst mina bilderböcker... ...visa mer

Vad jag gör under författarbesöken

En lektion på skola tar mellan 45-60 minuter. Jag hinner mellan 3-4 besök på en dag. Jag visar sagor jag gjorde själv som barn. Jag bär med mig en tung väska och visar böcker jag har skrivit, samarbeten med illustratörer och jag pratar om fantasi och detektivarbete. Det har blivit nära böcker under 12 år.
Vi avslutar med frågestund.

På bibliotek kan jag komma på sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov. Under två timmar håller jag Lilla deckarskolan med mindre workshop. Då pratar jag om min deckarserie, vi löser ett litet mysterium och efteråt ritar vi detektivväskor eller omslag. Lekfullt och rogivande.
Så vill ni att era unga läsare (även vuxna är välkomna) ska träffa en deckarförfattare så får ni gärna boka mig. Jag kan även re... ...visa mer

Verkförteckning

Att fånga en tandfé – Texicon, 2010 barnbilderbok
Elaka Fröken Fårskalle, Författarhuset 2012, barnbilderbok
Syskonen Carlstedts märkliga tidsresa, Kikkuli 2012, kapitelbok för barn 9-14 år
Ett hus med många dörrar, Vombat 2013, min andra barnbilderbok tillsammans med Millis Sarri.
Bella och... ...visa mer