För att kunna göra en bokningsförfrågan om Sanna Juhlin måste du vara inloggad.

Sanna Juhlin

Dela och skriv ut
F%c3%b6rfattare_sanna_juhlin

Sanna Juhlin

Fotograf:

Book_coverage_1
Book_coverage_2
Verksam som
Barnboksförfattare


Målgrupp
Låg
Mellan
Hög
Gymnasium


Medlem i
Författarcentrum Norr

Länkar

Sanna Juhlin

Kort om mig

Mina författarbesök passar till både skolor & bibliotek. Jag skriver för barn mellan 3-12 år men är kanske mest känd för min deckarserie om Hemliga trean.
2013 nominerades Millis Sarris och jag för vår fina barnbilderbok "Ett hus med många dörrar" av Bokjuryn och framröstad av 35.000 barn. Vi hamnade på åttonde plats av de tio bästa barnbilderböckerna det året.

Sommaren 2020 släpptes ljudbok och ebok på sjunde mysteriet med Hemliga trean: "Superhjältemysteriet". Våren 2021 kommer den fysiska boken ut.

Vad jag gör under författarbesöken

En lektion på skola tar mellan 45-60 minuter. Jag hinner mellan 3-4 besök på en dag. Jag visar sagor jag gjorde själv som barn. Jag bär med mig en tung väska och visar böcker jag har skrivit, samarbeten med illustratörer och jag pratar om fantasi och detektivarbete. Det har blivit 25 böcker under 11 år.
Jag rekommenderar klasser att ha läst någon av mina böcker innan mitt författarbesök och gärna funderat ut frågor eftersom tid läggs åt frågestund vid slutet av lektionen. Förhoppningsvis får lärare och elever idéer till egna kreativa projekt och mer läslust efter mitt besök.


På bibliotek kan jag komma på sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov. Under två timmar håller jag Lilla deckarskolan med mindre workshop. Då pratar jag om ... ...visa mer

Verkförteckning

Att fånga en tandfé – Texicon, 2010 barnbilderbok
Elaka Fröken Fårskalle, Författarhuset 2012, barnbilderbok
Syskonen Carlstedts märkliga tidsresa, Kikkuli 2012, kapitelbok för barn 9-14 år
Ett hus med många dörrar, Vombat 2013, min andra barnbilderbok tillsammans med Millis Sarri.
Bella och... ...visa mer